Nem pudsning, vinduespudsning i høj kvalitet

Vinduespolering til private. Priser fra. 80,- inkl. moms Ønsker du/i vinduespudsning, er nem pudsning de helt rigtige at kontakteRing gerne på 40 51 01 20 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe, og sammen vil vi finde den løsning, der passer til netop jeres behov.Her tilbyder vi vinduespolering. køge, greve, tune, roskilde, taastrup, herlev, ballerup, smørum, skovlunde, værløse, bagsværd, lyngby, søborg, hørsholm, hillerød, vedbæk, humlebæk, helsinge, kokkedal, hornbæk, virum, farum og mange flere.

Hos nem pudsning garantere vi en effektiv samt høj standrad af vinduespudsning, og med godt 10 års erfaring i branchen, står vi stærkt til at hjælpe med netop dit behov.

Vælger du os som din vinduespudser, er du sikker på en god service samt den samme medarbejder hvergang.     

Mit navn er Johnny og jeg er ejer af Nem pudsning. Med godt 10 års erfaring inde for rengøringsbranchen, står jeg godt rustet til at hjælpe, med netop dit behov. Kvalitet er nøgleordet i nem pudsning, jeg sætter en stor ære i mit job samt at kunden får en god behandling, fra første kontakt. Tillid er en vigtig faktor og nøglen til et godt sammarbejde. 

Nem pudsning bestræber sig altid på, at være kundernes fortrukne sammarbejdspartner. Det er vigtig at vores kunder er tilfedse og får en god oplevelse, i form at et sammarbejde med os.

Hvorfor vælge Nem pudsning.

Pakkeløsning, Vinduespudsning samt rengøring

10 års erfaring

Kvalitet

God service

KONTAKT OS

Telefon: 40510120

FØLG OS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Cvr: 32195318